Påsk"love"

Heey there!  Nu är det entligen dags för en ny uppdatering om det senaste skvallret!

   Kändisskvaller: 
Nå? Är det då något som har hänt i kändisvärlden? You bet on it!
Jag vill bara ta upp en sak som skakar hela kändisvärlden, och gör bland annat mig upprörd. Jag tror att de flesta vet vem bloggprofilen "Alex Schulman" är. Han gör mig så förbannad! Han tror att han kan hålla på hur han vill. Han snackar skit om en massa kändisar och beter sig allmänt barnsligt. Jag tycker att det är helt rätt att han har fått sin blogg borttagen. Frågan är om han har rätt att kritisera folks personligheter och utseende, när han varken har ett snyggt utseende eller en fin personlighet? Skärpning Schulman!
En annan kändisgrej som egentligen inte är någon nyhet direkt är att Carola har blivit väldigt impopulär den senaste tiden. Varför? Hon är ju en grym sångerska och har varit favorit bland svenska folket, så vad är det då som har hänt egentligen? Kan det bero på att folk är avundsjuka på hennes talang, eller att de helt enkelt har tröttnat på stjärnan? Jag vill iallafall hylla henne för att hon vågar stå på sig! You rock girl!

  Modetips:
Denna gången tänker jag dela med mig av ett exlusivt modetips! Det är helt enkelt perfekt ifall man känner sig lite risig någon dag och vill att uppmärksamheten ska riktas någon annanstans. Leta då fram någon gammal eller ny accesoar i en färgstark nyans! Jag bara älskar sådanna detaljer!

 Bok och Filmtips:
På filmfronten kan jag tipsa om en film som jag tydligen vunnit på en hemsida. (Hade ingen aning om att jag ens anmält mig dit men ändå.) Den heter Ripley Underground och är baserad på en bok som heter The talented Mr.Ripley. Den får +++. Jag har inte riktigt sett färdigt den än men så mycket av det jag har sett var väldigt bra.

Det var allt jag hann skriva denna gång, ha ett bra påsklov!

 Who I am? That's a secret I'll never tell!  XOXO //Gossipgirl


Här kommer lite efterlovade bilder!

Som utlovat! Lite bilder! Desvärre kunde jag inte ladda över bilden jag hade på min kedja, men jag är säker på att ni ändå lyckas hitta någon! Istället har jag här bilder på triologin av Stephenie Meyer (Treans bild var konstig och gick inte heller att ladda upp, men när den finns på svenska lovar jag en bild!), och även en bild av denna förtjusande unga författare!  Ursäkta för att bilderna är så stora, men det var antingen det elr minimala
bilder. Jag har funderat på att göra ett specialrepotage om Stephenie Meyer i ett inlägg inom snar framtid för jag vill att alla ska få veta lite om denna underbara författare! Frågor eftersökes, så jag har något att gå efter!

image5 Världens bästa bok! Tror att alla håller med mig!

image6 Succé tvåan


image7 Stepenie Meyer, du  är bäst på att skriva!
 

You know you love me!

                                   XOXO // Gossip Girl                                                           


Hello girls and boys!

Guess what? I'm back! Och jag har faktiskt hittat ett grymmt modetips till er!
Ni har säkert någon gammal kedja liggandes någonstans, och nu är det dags att plocka fram den igen! Jag har gjort nogranna eftersökningar och spaningar på stan och japp, kedjan e absolut tillbaks! Självklart ska jag förse er med en bild av en kedja! Denna nya, elr snarare gammla accesoar har setts på såväl kändisar som ungdomar. Var nu inte så tråkiga och säg saker som att det bara är "emo's" som har kedjor för det  är det verkligen inte, och skule det vara så just där du bor så är det väl bara kul att bryta trenden? Våga sticka ut!


När det gäller kändisskvaller så har jag ett riktigt stort kap! Ingen kan väl ha missat att de underbara pojkarna från Tokio Hotel ska komma till Sverige och spela på Hovet den tredje april? För er som är stora fan kan jag tipsa om två tävlingar som jag känner till, som lottar ut både en träff med bandet och exklusiva biljetter till deras konsert! Den första arangerar tidningen OKEJ, och jag är personligen överlycklig, och har självklart redan skickat iväg ett bidrag med en förhoppningsvis bra mottivation! Om jag mot all förmodan skulle vinna skulle jag visserligen avslöja mig, men det är inget större problem, anythhing for my deutsch schnuckis! För att tävla ska ni svara på två frågor och skriva en bra mottivation. Tävlingen hittar ni på www.okej.se/tokio 
Den andra tävlingen finns i tidningen FRIDA och jag antar att det är något liknande. Har inte hunnit kolla riktigt än då jag varit djupt försjunken i OKEJ. För mer information rekomenderar jag er att gå in på fridas hemsida. www.frida.se  Jag vill tacka dessa underbara tidningar för möjligheten! 

Jag tror mig minnas att jag har utlovat lite film och boktips så här kommer dem! (Plussen står för hur bra filmen/boken var och sedan står en liten motivering. 

            Filmtips:                                                                                                                         
 Pledge this- En sjukt kul film för alla med hyffsad humor.  +++
Det var en ganska kul film, men den känndes lite väl ytlig ibland. (Kan slå vad om att Paris Hilton har regisserat den själv.) Doch var det ganska mycket kärlek med och eftersom jag älskar kärlek och humor så hade jag ganska kul! Ett tips är att se den med en kompis! Den här filmen handlar om en stenrik flicka vid namn Victoria.(Ingen chock va?) Hennes högsta dröm är att få vara med i en superkänd modetidning och bli utsedd ill landets hetaste klubb, men för att hennes klubb "Gamma Gamma" ska ha en chans att vinna måste de ha med lite "udda" folk också, och inte bara pinnsmala blondiner med en slående skönhet. Jakten blir inte lätt eftersom de "fina" flickorna inte har lärt sig att vissa faktiskt vågar slå tillbaks...

          Boktips:
Om jag kunde drömma- Stephenie Meyer blev efter den här boken min favoritförfattare direkt! Boken är den bästa boken jag har läst(Med tvåan snäppet därefter) Blandningen av en omöjlig kärlek som på något sätt lyckas bli verklig och spänning är fängslande. Jag lovar att du inte kommer kunna lägga ifrån dig boken! Huvudkaraktären heter Bella Swann och flyttar ut till sin far i den regniga staden Forks. Hon gör det för att hennes mor ska kunna följa med hennes pojkvänn Phil, och trots att mamman är ängslig i början ger hon alltså med sig till sist. (Dock får Bella nya mejl av hennes mor var och varannan timme..) Hennes far är väldigt lik henne själv, så hon vet att hon kommer få vara ifred, men ibland blir saker och ting inte riktigt som man har tänkt sig...
Den första dagen i hennes nya skola börjar ganska meninigslös, och alla verkar veta att hon är "Polisschef Swanns dotter". Som om det inte vore nog med denna pinsamma upptäckt envisas alla med att kalla henne för Isabella istället för Bella, som hon föredrar.
När hon slutligen sitter på lunchen med några nyfunna vänner upptäcker hon något som kommer förändra hennes liv för alltid. Längst nere i matsalen sitter fem personer. Tre killar och två tjejer. Det hon lägger märke till är att dessa personer defenetivt är något speciellt. De är omänskligt vackra och de äter absolut ingenting..
När hon fått upp ögonen för den pojken med bronsfärgat hår är det som om han kunde höra hennes tankar, för han vänder sig om och ser henne rakt i ögonen.    
Hon vet att hon är fast direkt fast hon inte borde, hon förstår direkt att hon inte har en chans hos dessa gudomliga varelser...
Allt som tiden går lär hon känna denna underliga pojke, med en vacker utsida, men helt klart en hemlighet inombords som inte får avslöjas till något pris..   Efter många underliga men undrbara veckor med Edward Cullen träffar hon en mycket gammal vänn som berättar en gammal myt som gör att hon kommer på vad han är, för männsklig är han helt klart inte.
tre saker är Bella helt klart övertygad om, Den första är att Edward är en Vampyr, den andra är att det finns en del, och hon vet inte hur stark denna delen är som törstar efter hennes blod och den tredje är att hon är hjälplöst och omåttligt förälskad i honom.   Nu börjar hon förstå vad det är han har varnat henne om från första stund..
Boken får absolut +++++! Maxpoängen! Den låter kanske lite konstig när man berättar om den men det går inte att förklara... Tvåan är inte sämre, men extremt sorglig.. Den heter När jag hör din röst. Trejan kommer ut vilken vecka som helst, och jag ska köpa den!! På engelska heter den Eclipse.

Nu lite skvaller från mitt liv! Jag har letat biljetter till Tokio Hotels konsert hela dagen... Sen har jag varit väldigt trött eftersom jag inte sovit så mycket de senaste dagarna... Anledning kommer kanske senare, men den skulle avslöja mig för mycket i detta inlägg. Jag har läst ut sista Harry Potterboken och den är undrbar! Också att rekommendera!
Jag har inte så mycket att avslöja från mitt eget liv, förutom att det är gossip girl imorgon på TV.
Lärarna kastar läxor över oss, men det kan nog alla som går i högstadiet förstå.  Tillsist vill jag bara tillägga att jag gärna tar emot förslag på frågor och önskemål om saker att ta upp. Ni kan göra ett litet inlägg, eftersom jag inte tänker lägga in min mejladdres här. Om det blir nödvändigt startar jag självklart upp en ny mejladdres för er!

  And who I am? That's a secret I'll never tell!  
 
      XOXO // Gossip Girl

Heey there!

 
Hello everyone, det här är bara ett av många inlägg så här kommer lite information.

Om du vill ha skvaller om vad som händer runt om i världen så är detta defenetivt den rätta bloggen för dig!  I min blogg kommer du att kunna läsa om skvaller i kändisvärlden, lite skvaller från mitt liv (Avslöjar inga riktiga namn där), modetips, bok och filmtips och självklart en massa annat!

Mitt första riktiga inlägg kommer inom en snar framtid, så var uppmärksamma.


  And who I am? That's a secret I'll never tell! Let's just call me Gossip Girl.  Remember, without you I'm nothing.

    XOXO// Gossip Girlimage1

RSS 2.0