April, April

Hello gorgeous! Hoppas att ni mår bra idag när det är april och allt! Jag tänkte efterlysa lite roliga bus från er läsare. Det är bara att skicka på! Jag har gjort en egen mejladress bara för er.. [email protected] Jag längtar efter att få en massa mejl, så skicka på! Just idag är jag hemma från skolan så jag kommer vara inne större delen av dan... Jag vill verkligen tacka de läsare som följer min blogg och sprider den vidare, keep going! Without you, I'm nothing!

Modetips:
Så, modetipsen denna gången är den "japanska skolflickan"! Ni kanske inte håller med mig, men jag tycker att stilen är urgullig! Har själv testat den och ger en stor applåd till Japan och deras galna stilar!
Det är inte så komplicerat, och nu tänker jag lägga in lite bilder och information om vart ni kan köpa grejerna.

1. Ett viktigt måste är ju den traditionella skjortan! Jag har hittat en modell som jag tycker om. Den är figursydd och har korta ärmar, knäppning framtill och två små söta bröstfickor. Den finns att köpa på H&M för 149:- och färgerna som passar den här stilen är Svart och vit.
image13image14
2. Det näst viktigaste är en svart hyfsat kort kjol (Men inte överdriven!) som helst är aningen veckad nertill.
Jag har blivit käri en kjol som jag hittade på halens.se Dock är den inte svart, utan enkelt rutig och helt underbar! Liksom mina knee socks här nedan så kan man alltså självklart mixtra och ändra lite. Det blir ju så himla tråkigt om man följer "reglerna" till punkt och pricka. Kjolen finns alltså på Halens.se och kostar 179.90:- image17

3. Vem kan bortse från de fantastiska knästrumporna, eller som det egentligen heter "Knee Socks". Jag hittade ett par svarta på Nelly.com för endast 99:- Dock är vita vanligast i Japan, men who cares? Det gäller att göra stilen! Hur som helst så kallas de (irriterande nog) Wannabes.
image15




4. Okej, vi börjar närma oss slutet, men än finns det några saker att gå igenom! Skorna har vi ju glömt! Jag har letat upp två par som är helt gorgeous men dessvärre ganska dyra.. Det bästa är iallafall att de passar till andra outfits. (Säkerligen kommer de att finnas på REA, eller så låter du dig bara inspireras och köper ett par liknande!) Skorna kommer från Halens. Det första paret kostar 329:- och det andra kostar 449:-
                      image18                                                         image19



5. Det sista tipset ni får av mig gäller sminkning och frisyr. Som ni säkert vet är det väldigt vanligt med lite udda men samtidigt gulliga frisyrer i Japan, och med sminket är det samma utgångsregel. Sen tycker jag att ni ska mixa hej vilt! Om ni inte vill ha den där "klassiska" japanese looken så tänk toffsar! Självklart har jag lite bildförslag åt er! Ögonskuggan bör matcha antingen era ögon, eller också den starkaste färgen på ett av dina plagg som du har på dig. Effekten blir jättegrym! Använd måttligt med kajal och ögonskugga. Undvik stora eller långa örhängen och färgstarka läppar. Ett enkelt läppglans eller stift duger utmärkt!
image20



And voilá! Nu saknas bara japanskan, men den får ni lära er på egen hand! 
(Jaja... Jag skriver bara ner det "viktigaste" och jag skriver det så som det utalas!)
 Hej=Konichiwa Tack=Aregato Jordgubbe=Ichigo
Det var allt från mig denna gång! Kom ihåg att skicka mycket mejl och fortsätta sprida min blogg! Aregato! XOXO//Gossipgirl goes Japanese


Kommentarer
Postat av: Anna

coolt att kunna Japanska , ett riktigt häftigt språk tycker jag. Kika gärna in min blogg om du har tid. Ha de bra ! =)

2008-04-04 @ 10:49:05
URL: http://annabenjamin.blogg.se
Postat av: namn e väl privat?

ja e inte så insatt i mode, men nu har jag hittat en tjej som jag gillar otroligt mkt, å hon e mkt insatt i mode. Jag har en fråga: vad är det som bestämmer nytt mode? Vem bestämmer vad som är populärt? tacksam för svar

2008-05-04 @ 17:38:42
Postat av: Gossipgirl

Hej där! Jag anser att alla vet vad mode är på ett eller annat sätt. Jag gör efterforskningar på internet och i verkligheten m.m, och på så sätt får jag en uppfattning om vad jag anser vara mode. Kanske håller inte alla med mig, men så tycker jag. Sen finns det ju faktiskt som sagt väldigt modemedvetna människor som verkligen kan sin sak. Våga vara kreativ är mitt tips till dig! Hoppas det var svar nog, annars får du gärna mejla mig på min bloggadress: [email protected] Kram Gossipgirl!

2008-05-07 @ 14:44:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0